Feta Sverige!

Jomenvisst, Feta Svenskar, feta amerikaner och feta människor som lever i dagens samhälle. Smala svenskar, smala amerikaner och smala människor. Gå ner 5 kg hit och gå upp 5 kg dit! Ät dig smal, gå en vattenmelon-diet, eller svält dig till döds, vad fan gör det, bara gör som vi säger.

Jag fick ett sug att få ur mig det som brinner i mig. Inte i helvete kan aftonbladet bestämma sig, eller för den delen resten av världen hur den perfekta människan ska se ut. Alla ville ha kurvor som Marilyn Monroe förr, nu vill alla helst ha 0% fett på kroppen. Tidningarna säger emot sig själva när de alla kommer med en artikel om "Var dig själv!" för att sedan följa med en "Få den perfekta kroppen" eller "Få J.LO-rumpan alla trånar efter". Ja men självklart ska vi alla följa precis det ideal som denna idiotiska värld vill att vi ska följa. Vi ska vara små marionettdockor som ska lekas med eftersom det är så mänskligheten är uppbyggd.


Vad hände med din personlighet, din identifikation eller din strävan att bli det bästa du kan bli? Tydligen betyder inte detta något längre och det gör mig så förbannat arg. Varför ska inte mina barn få växa upp och inse att det inte betyder det blekaste egentligen hur du ser ut, hur mycket världen än vill att det ska vara så? Var smal, var tjock, var svart eller vit eller blå, men var dig själv! Tror ni mannen som opererade sig till ett kattdjur bryr sig eller de transsexuella, homosexuella eller folk med speciella fetischer? Tror ni dom bryr sig alls vad du tycker? Heder åt dom som faktiskt vågar vara sig själva, och dom som går rakryggade och stoltheten lyser i ögonen! Heder åt folk som kan vara sig själva utan att låtsas, utan att låtsas att vara något dom inte är..!


Fuck the rest, nu är jag arg!

RSS 2.0