Ojdå!

Tänka sig, jag har redan blivit dålig på att blogga..! Dumma mig. Jag vill ju kunna ha ett inlägg per dag, iallafall ett inlägg varannan dag, så jag får lov o skärpa mig lite.

Vad har hänt då? Ja, som du ser har inte designen ändrat sig, men det får bli ett projekt efter nyår antar jag! Någon som har något förslag får gärna föreslå detta!


Snart ska jag och sambon begé oss ner på stan och kolla in lite julklappar, inte många eller så, men ett par för de lilla slantarna vi kan undvara. Nu har jag duschat och gjort mig söt, så snart ska vi gå. Jag väntar dock på sambon.. haha brukar det inte vara tvärt om?


Sambon jobbar nu i 3 dagar så det blir lite upp till mig att fixa julstöket. Jag ska göra knäck igen, baka pepparkakor, städa, pynta lite mer OCH rulla en massa köttbullar. Det är nog bland det värsta som finns, rullar 2 miljoner köttbullar. Jag är även lite extra petig med mina köttbullar, dom ska ju vara precis så runda dom kan bli. Perfektionist, javisst!


Anyhoow, nu ska vi gå, så ska jag skriva ett litet inlägg lite senare idag :D Jag har äntligen hittat en nyårsklänning! Yay!

Söndagskväll!

Jag är redan trött på min layout, får se om jag orkar byta färger på överdelen någon dag ;)

Idag har det varit en trött söndag, jag har en visdomstand som är på väg upp och smärtar lite titt som tätt samt så är jag smått förskyld, jag hoppas minsann att det går över eller blir värre NU, annars missar jag jul o nyår :( usch!


Nyår ja, jag är lite smått stressad över detta fenomen. Jag har inte hittat någon klänning ännu som framhäver mina bra sidor, jag väntar fortfarande på en leverans från halens.se, kanske något passar? Vi får se. Annars får jag hoppas att jag, precis som Askungen, har några gulliga möss som jag knåpa ihop en fin klänning natten till nyår. Det kan hända..!


Jag har så mycket i mitt huvud så det svämmar över. Ring hit och dit, påminn sambon och det och det andra, läsa miljoner sidor skolböcker, skriva arbete och diskutera. Utöver detta ska man försöka handla till jul, även om det inte blir så mycket julklappar i år, men julgran, mat. Sen ska man storstäda och göra det riktigt julfint, samtidigt som man ska planera julfesten, mjo, stressigt minst sagt. Sen önskar jag att jag kunde färga och klippa håret. Jag har inte gjort detta på över ett år, och det hänger och det känns tråkigt. Mja, vi får se!


I övrigt har det varit en bra dag, haha! Jag fördriver tiden med att sitta på neopets.com och leka lite, jag rekommenderar det starkt till folk som gillar att snacka med folk över hela världen samt har lite kul med "pixeldjur". Bra tidsfördriv iallafall! Tryck HÄR för att signa upp :D


Mer bilder får det bli imorgon, orkar tyvärr inte nu XP kramar!

Vikt..!

Jag antar att denna fråga skulle komma upp förr eller senare. Alla som känner mig vet att jag inte är smal, så detta är absolut inget att himla med. De vänner jag har accepterar mig för den jag är (hoppas jag!) och för mina värderingar, tankar och åsikter såväl som min godhet och intelligens. Därför kan jag bli så arg på människor som är så inskränkta i sina små bubblor och nedvärderar människor som är större än dom själv för att känna sig mer viktiga, mer värda.

Jag råkade av en slump komma in på denna tjejens blogg och jag är så imponerad! En sådan vacker kvinna, både till utseendet och hela sin personlighet. Ett litet plus är att jag önskar att jag hade hennes självförtroende och för att inte tala om hennes klänningar..!


Det finns så mycket här i samhället som pekar på att smala människor är viktigare än tjocka. Klädstorlekar till exempel. Varför ska jag gå och klä mig i stora tält för att inte andra människor kan hantera mina kurvor? Varför ska jag täcka mig för att få andra människor att må bra? Jag kanske också vill känna mig vacker och kvinnlig, precis som alla andra här i världen.


Det som jag mest blir besviken på är att man inte ens får en chans ibland att visa sitt rätta jag. Jag blir dömd direkt för mitt utseende utan att ens få visa vilken bra lyssnare jag är, eller att jag faktiskt har en humoristisk sida. Tänk på det nästa gång du ser en person som kanske inte alltid passar in överallt, enligt "normen", kanske du ska ge dom en chans, kanske är det du som gör deras dag genom att behandla dom precis som vilken människa som helst?



Nu när vi då ändå pratar lite om kläder osv så har jag ändå lyckats hitta lite klänning till nyår som jag trodde hade potential, men som inte riktigt passade min kroppstyp. Klänningarna jag visar idag kommer från Halens och la redoute, två affärer jag alltid tyckt väldigt bra om!

Hmm...

Om det finns något som jag hatar så är det pengar. Den makt som pengar kan ge, och den makt som pengar kan ta ifrån en människa. Jag hatar att behöva känna mig beroende av andra människor, när jag vet att jag är fullt kapabel att hantera pengar själv. Jag är superglad att ha ett hus att bo i, kläder att hålla mig varm och mat som mättar min mage. Dock, vissa dagar känns inte det heller tillräckligt. Jag önskar ibland att livet faktiskt kunde gå som man ville, ha den där extra hundralappen när månaden tar slut till att använda till en flaska vin att dela till kvällens måltid. Låter girigt för en del, en självklarhet för andra. Nog om detta.

I övrigt går skolan fin fint. Jag läser på, alla miljoner sidor som jag måste plöja mig igenom. Jag planerar att läsa extra duktigt (kanske 300 sidor per dag? :P) nästa vecka för att kunna ta en vecka ledigt runt jul, en vecka där jag bara kan stänga av skolarbetet ett tag. Semester, åh vad skönt! Tänk om man kunde åka till ett varmt land där man kan sola och bada med en drink i vänster hand och en bra bok i den högra.


Idag var jag hos tandläkaren och för första gången på flera år så hade jag inget hål! Yay! Jag behöver alltså inte borra detta året, och förmodligen inte nästa heller. Jag är helt överlycklig över detta faktum då jag har en tandläkarskräck som brinner i benmärgen, USCH! Tanken på att någon pillar i min mun, min privata mun, får mig att rysa.


I övrigt skickar jag en hälsning till alla underbara människor i mitt liv, speciellt till min underbara sambo Jonathan som alltid får mig på bättre humör! Livet är ni alla!

Måndag

Ja idag har väl varit en normal måndag för mig, tänkte plugga en massa, läste 64 sidor sen somnade jag i sängen. Det är extremt svårt att hålla sig vaken när mörkret sakta smyger sig med, samtidigt som man har en massa gosiga ljus i rummet som gör det extra sömnigt!

Idag har min syster varit hemma med oss, hon ska sova här ikväll också! Känns precis som när man var liten, man umgicks och pratade med sin syster varje dag!


Detta får mig då att tänka på alla mina vänner, hur få dom egentligen är. Ibland önskar jag att jag hade fler nära vänner som kunde hantera mig och faktiskt ville hitta på lite då och då. Visst, jag har bland annat en tjejkompis som står mig nära hjärtat, men jag träffar tyvärr inte henne särskilt ofta så det är synd. Men någon som bor nära, som har tid att vara med mig, det hade varit kul! Speciellt nu runt juletider får man små känningar i magen att man nog allt saknar lite umgänge..!


Annars har jag haft en superbra dag, mysig på alla sätt och vis, och ikväll ska vi laga mexikansk räkrätt, åh det är en stor favorit!
Jag sitter fortfarande och letar efter nyårsklänningar men det är absolut det värsta när man är plus size, det finns f*n ingenting som sitter bra, jo, om jag tar på mig en säck! Men det vägrar jag..! Om ni har lite tips så får ni gärna säga det, för personligen börjar jag tappa hoppet om en fin passande klänning!

Seg som en råtta!

Oj oj oj vad jag har varit trött idag. Har precis skrivit klart en uppsats på 5 sidor som jag skulle göra klart nu i helgen. Det bästa var väl att jag skulle skriva klart det idag på dagen, men icke, jag har varit alldeles för bakis. Mjo, jag som oftast aldrig brukar vara bakis var faktiskt det idag. Så trött. Men som sagt, nu är det klart och nästa vecka består utav en hel drös av böcker att plöja sig igenom (igen) för att skriva en uppsats till. Puh, skönt att kurserna snart är slut, är lite trött på att behöva läsa flera hundra sidor per dag!
Nu när jag satt här lite tidigare så tänkte jag på barn. Åh vad jag vill ha en liten egen knodde! När jag satt och tänkte på detta hittade jag ett klipp från Dr Phil Show som hette Mommy Confessions. Fruktansvärt! Här får man se sin mamma straffa sin son som max är 6 år genom att ha "hot sauce" i munnen i flera minuter, samt ge honom en riktig kalldusch. Barnet skriker så det gör ont i hjärtat! Jag har absolut inte tolerans för sånt här och jag önskar att jag kunde ta sonen ifrån henne. Råga på det så är han adopterad, alltså ett barn som dom har valt in i sin familj och lovar beskydd osv. Usch jag blir äcklad..! Titta nedan med risk att bli arg!


Lördag, pluggdag?

Ja igår satt man uppe ett bra tag, men inte för att vara nyttig och plugga utan för att fixa med bloggen samt vänta på sambon. När han sedan kom hem fick jag en stor alcoholfylld kram där han undrade om han var jobbig! Tur att jag tycker om honom *skratt* ;)

Detta kommer nog ta ett tag att vänja sig vid, att försöka skriva om något intressant varje dag. Just nu är jag så oerhört trött på snön. Det är överallt, alldeles kallt och blött..! Vilket tur att man är medveten om att årstiden faktiskt ändrar, även den.


Angående Layouten så vet jag att den krånglar på vissa sidor, och min footer är inte alltid centrerad, jag ska försöka ordna sådana småsaker när jag har tid, men inte just nu så nu får stå ut med det :D


Just nu måste jag plugga en massa om existentialism. Om du undrar vad det är så är det skäggiga gubbar som sitter i ett rum som diskuterar varför vi finns, vad är vi till för, hur lever man ett stort och rikt liv, bla bla bla. Jag kan säga att det kanske är kul att diskutera, men inte i denna formen som jag gör det. Usch!


Nog om negativiteten, utom allt detta så ser jag extremt fram emot nyår! Glitter och glamour / James Bond tema, kan inte bli bättre?! Jag kanske kommer med lite tips om klänning för oss som är lite kurvigare! Tills vidare bjuder jag på en bild som jag kladde ihop häromdagen (MMmm choklad..!)

Vinterlayout!

Puh, nu har jag suttit här i flera flera timmar och fått ihop en ganska ok vinterlayout, eller vad säger ni? Är den godkänd? Jag har flera gånger försökt att blogga mig igenom min vardag men det har hela tiden spruckit. Kanske denna gången blir annorlunda och att jag faktiskt försöker blogga lite titt som tätt!

Lite mer info om vem jag är kommer senare, då jag faktiskt är supertrött nu och inte orkar lägga upp allt sånt nu! Hoppas ni följer med i min vardag, även om den ibland inte är superrolig ;)

RSS 2.0