12 dagar..!

Yupps, idag är det 12 dagar med LCHF-dieten och utan socker. Jag är riktigt stolt då jag verkligen känner nu att jag har fått nog. Det brukar funka att jag påbörjar ett "nyttigt" liv, sen tröttnar jag efter en vecka.. Här står jag snart två veckor senare och jag kunde inte vara mer pepp..! Detta kommer funka..!

Jag försöker ta en dag i taget och i de flesta fall funkar det perfekt. Jag tänker knappt på socker längre, jag som åt godis VARJE dag *skäms*. Jag vill inte vara tjockisen längre, det är inte roligt.


Även om jag har vänner och allt som står en nära, ja då känner man sig ändå alltid lite utanför när man ska sitta där och dra o slita i min tröja, för den kasar upp hela tiden. Eller när man tror att man ser ut som en gudinna i något, för att sedan bli nedslagen av ett foto där man ser hur stor man är?


Iallafall, jag har gjort en ändring i mitt liv och jag mår bättre och jag känner att det är på rätt väg!

Yay!

Ja minsann, nu är jag lite ledig, tentan är inskickad och klar :D

Idag har jag gått på LCHF-dieten i en vecka, och vågen stod på -1.7 kg. Jora, extremt nöjd ^.^ Alltid när man går neråt känner man sig upplyft och allt känns lite lite lättare. Jag har heller inte rört godis eller sötsaker på denna veckan, vilket jag tänker fortsätta med, då det känns bättre så. Den kommande veckan ska jag försöka ut o gå lite med sambon, så får man igång förbränningen då med!


Alltid när jag har försökt gå ner har jag tröttnat för det är tråkigt och torrt. Visst, jag kan inte påstå att jag gillar fett och gräddiga såser hela tiden, men det är mycket lättare nu än vad det tidigare har varit. Det här ska gå..! Gå med i min grupp på facebook vettja, Beach 2011. Handlar egentligen inte så mycket om att se snygg ut på stranden utan mer att känna att man går åt rätt håll. Så länge jag går ner, även om det är 1 hg så så är det iallafall neråt..!!


Vad äter jag då på min "diet", eller livsstil ska man väl säga. På morgonen dricker jag en shake för jag har alltid svårt att trycka i mig något på morgonen, då mår jag illa. Via shaken kan jag iallafall få i mig näringen jag behöver. Till lunch är det kött/fisk/kyckling med någon fet sås och grönsaker. Sen ett mellanmål på eftermiddagen för det är då jag är som mest hungrig, för att sedan äta något gott på kvällen. Liknar lunchen i princip :) Inte alls svårt..!


Sen innan nyår när jag började med dethär har jag gått ner sammanlagt 5,7 kg :D Yay! Peppning deluxe!

Hihi..!

Som sagt, redan jättedålig på att blogga..! Jag måste nog skärpa mig lite.. Det är dock svårt att få in ett blogginlägg varje dag, för ja, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.

Nu har Jul och Nyår gått förbi och det har varit supermysigt! Dock, jag trodde inte att vuxna män och kvinnor fortfarande betedde sig som tonåringar. Att vissa människor kan vara så grisiga. Man kan ju tycka att om man är bortbjuden så har man lite hum om vad som åtminstonde är respektabelt att beté sig, men icke.


Skolan, ja det går bra, jag har en sista tentan nu denna veckan som kommer, sen är jag färdig med mina kurser. Veckan efter det kommer jag börja två nya kurser, Litteratur och Psykologi samt Film och historia. Jag hoppas att dessa kurser är intressanta, för att ärligt talat, jag är så trött på att plugga.. Varför kan inte en jobbmöjlighet komma nu? Varför ska jag behöva vänta och plugga bort mina CSN år på sånt jag inte ens vill jobba med i framtiden. Jag kanske borde bli bibliotikarie (?) och bara få en utbildning så jag kan gå vidare i livet. Orkar inte stå o trampa så mycket längre till.


Jag har även varit brakförskyld nu sen precis innan nyår och det är först nu som jag börjar känna mig lite piggare. Dock har jag börjat på en ny diet, LCHF-dieten där man ska äta så lite kolhydrater som möjligt. Jag har inget sockersug (Dag 3 idag) men däremot har jag mått allmänt skit rent ut sagt, jag är trött och hängig, men det är tydligen en biverkning som i framtiden ska bli ett minne blott. Man kan ju hoppas.


När jag får tummen ur ska jag lägga upp lite bilder från Jul och Nyår, hoppas jag. Nu kommer tentavecka så vem som än läser detta kan inte förvänta sig ett inlägg då... Ciao!

RSS 2.0