Dumlekakor

Inlägget publicerats: 2012-02-28 @ 21:20:02
Dumlekaka

200 g rumstempererat smör

1 dl socker

3,5 dl vetemjöl

1 tsk bakpulver

12 st dumlekolor (delas på mitten, 24 st bitar)

24 st noblessekakor

 

 

  1. Rör ihop socker + smör till en smidig "gegga".
  2. Blanda sedan i mjöl och bakpulver och bland ihop till en deg.
  3. Dela degen i 24 st bollar.
  4. Lägg ner bollarna i var sin aluminiumform och tryck ner en halv dumlekola i vardera boll.
  5. Grädda i ca 10 min på 200 grader. Ta ut och lägg en Noblesse på varje kaka medan de fortfarande är varma. Låt svalna.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0